Info Rapid

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am to 5pm icon_widget_image Soseaua Chitilei, Nr. 291, Bucuresti icon_widget_image + (40) 761 111 108 icon_widget_image office@rdi.ro
rulouri exterioare
Exploreaza calitatea

Rulouri Exterioare

Increderea inseamna calitate, calitatea inseamnă incredere

Rulouri
EXPLOREAZA INOVATIA

Rulouri Exterioare

Alege Calitatea

Sistemele noastre sunt certificate RC3 anti-efracție, datorita carora puteți fi siguri ca aveți o casa protejata.

profile rulouri exterioare

Alege Calitatea

Profile

Rulourile sunt realizate din materiale atent selectate pentru a obtine cea mai buna calitate a produsului, un produs finit premium.

sisteme-actionare-rulouri-exterioare

Alege calitatea

Sisteme de actionare

Solutii flexibile, usor de folosit, cuvintele de ordine ce au devenit moto-ul nostru in proiectare.

Exploreaza Viitorul

Fii partenerul
nostru

A fii partenerul nostru inseamna a face diferenta prin produse finite premium realizate din profile clasa A si o informare corecta.

Rulouri exterioare, un sistem inovator care va poate proteja in trei feluri:

  • printr-o izolare perfectă;
  • protejarea intimitatii si linistii familiei dvs;
  • asigura in acelasi timp  o “bariera anti-efractie”

Rulourile RDI – partener Aluprof sunt realizate din materiale premium, atent selectionate pentru a ajunge la un produs finit de cea mai inalta calitate. Fie ca vorbim despre sisteme incorporate, cu montare de sus sau aplicate, rulourile si obloanele sunt proiectate pentru imbunatatirea utilizarii energetice a cladirilor. Rulourile ajuta foarte mult la reducerea costurilor de incalzire in perioada anotimpului rece, in timp ce vara, cand soarele incalzeste puternic si temperatura exterioara devine insuportabila, ele asigura o senzatie placuta de racoare.

Datorita modelului inteligent si a materialelor folosite, rulourile ofera o protectie eficienta anti-efractie. Sistemul pe care il producem este certificat RC3 anti-efracție, confirmat prin testele realizate in laborator acreditat conform PN-EN 1627:2011. Datorita acestui sistem de rulouri exterioare, aveti o casa protejata, in special in timpul absentei dvs, in perioada vacantelor sau a sarbatorilor de iarna.

a
Descopera

Solicitari

Design Interior 0
Constructii 0
Arhitectura 0