Info Rapid

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am to 5pm icon_widget_image Soseaua Chitilei, Nr. 291, Bucuresti icon_widget_image + (40) 761 111 108 icon_widget_image office@rdi.ro
a
Exploreaza calitatea

Despre noi

Increderea inseamna calitate, calitatea inseamnă incredere

Descopera
rulouri de incredere
Descopera calitatea sistemelor

Rulouri de
Incredere

Rulouri de Incredere, un nume cu care ar trebui sa te obisnuiesti.
Principiile fundamentale si inradacinate dupa care ne ghidam sunt calitate premium, clienti multumiti, servicii impecabile. Toate acestea sunt susținute de o experiența de peste 11 ani, pe care o avem exclusiv in domeniul rulourilor exterioare, a productiei si a montajului oferit prin colaboratori de incredere, parte a familiei noastre. Astfel, cu un capital integral privat romanesc am dat nastere si am construit un brand in acest domeniu: “Rulouri De Incredere“.

Servicii

Servicii
EXPLOREAZA CALITATEA

Rulouri Exterioare

DESCOPERA SIGURANTA

Usi pentru garaje

ACCESEAZA CALITATEA

Usi industriale

ALEGE CONFORTUL

Plase anti insecte

Profesionisti

Echipa
a
a
a
a

Testimoniale

Clienti
a
Inginer Constructor

Ionut Mostenuc

La inceput am ales cea mai buna oferta. In final s-a dovedit a fi si cea mai buna echipa cu care puteam sa colaborez. Solutii profesioniste, materiale de ce mai inalta calitate.

a
Arhitect

Alice Stefanescu

Am ales sa colaborez cu RDI si nu imi pare deloc rau de alegerea pe care am facut-o. Calitatea produselor, experienta si profesionalismul echipei au fost la inatltime.

a
Dezvoltator Imobiliar

Daniel Mateescu

Colaborez cu RDI de la primul meu proiect imobiliar pe care l-am dezvoltat in Bucuresti. Am fost extrem de multumit. Astfel, domeniul rulourilor exterioare este ca si rezolvat pentru cladirile pe care le construiesc.

a
Designer Interior

Shara Ispas

Cand am ales sa lucrez cu RDI, am stiut ca ma pot baza pe o echipa de profesionisti. Toate intrebarile mele au primit raspuns, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor.